DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
F1

A McLaren megtalálta a hibáit?

A brit csapat bízik benne, hogy megtalálták rossz teljesítményük okait.

A McLaren szerint nincs egy biztos pont, ami miatt rossz az autó, de úgy gondolják, hogy sikerült a leghátráltatóbb problémák okaira rátalálni. A szünetben ráálltak ezeknek a felfedezésére, és új fejlesztéseket is tettek a 2013-as autóra, amiknek segítségével sokkal versenyképesebbek lehetnek a hétvégén a Kínai Nagydíjon.

"Bízunk benne, hogy végre sikerült megfejteni, hogy miért ilyen gyenge az autó teljesítménye, és sikerült kijavítanunk a hibáinkat is." - mondta a csapatmenedzser, Jonathan Neale. "Már Ausztrália és Malajzia között is sokat javítottunk a kocsin, de most még újabb dolgokat fogunk kipróbálni, ami előrébb vihet minket. "

"Péntek mindenféleképpen egy fontos nap lesz, amikor ezeket mind ki tudjuk próbálni. Azt hiszem, hogy sikerült rájönni a gondokra, de ez csupán a szabadedzéseken fog kiderülni, okosabbak csak utána lehetünk. "



Habár a McLaren nem mutatott túl jó teljesítményt, bíznak benne, hogy még mindig potenciális futamgyőztes kocsikkal versenyeznek.

"Még mindig reménykedünk, hogy az autóban mélyen egy nagyon versenyképes járgány bújik meg, csak még ki kell csalogatni, de hosszú ez az év."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: