DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
WTCC

Zengő Motorsport: Norbi elmaradt a Hondáktól a teszten

Leszakad a splitter (egy alkatrész az autó alján), ezért csak a féltávot tudta teljesíteni Norbi a teszten. A Citroenekhez képest brutális a hátrány, pedig élete egyik legfontosabb győzelmét éppen itt, Japánban aratta Michelisz Norbi tavaly.



Magasan van a léc, mindjárt le is vertük! Most 13. lett. A legjobb hondás Monteiro volt, 1.4 másodperces hátránnyal lett negyedik.

Muller is kapott majdnem másfelet Lopeztől, hmmm, nagyon az eleje még a hétvégének. Hopp, itt van Norbi is néhány infóval! 

- Milyen volt?

- Ááá, nem az igazi, sajnos valahol leütöttem az alját, nem tudtunk tovább menni. Rossz látni ezt a nagy különbséget. A hondák viszonylatában nincs baj, nem tudtunk már javítani, de, hogy Tarquini is majdnem három másodpercet kapjon, ez azért meglepett.

- Új gumin voltál? 

- Nem, ez ritkán jut ki, a többiek igen, mindig új szetten vannak. Most már az egész pályát használjuk, szinte minden kanyarnak saját trükkje van. Jó lett volna a teljes edzést végigcsinálni. Megérkeztek a Chevik is. Könnyebbek is, erősek is, várható volt, hogy ha már nem a kiskörön megyünk, az erő dominálni fog. Hát, dominál. Van dolgunk most elég, de pont erről szólnak a tesztek és az edzések. Nem szomorkodni kell, hanem dolgozni, hogy lefaragjuk a hátrányt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: