DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
USA

Ilyen hangvételű egy Nascar-interjú

Az F1 egyes rajongóit gyakran bosszantja, amikor kedvencei fantáziátlan és visszafogott interjúit hallgatja. A tengerentúlon kevésbé szokatlan, ha egy „idióta” szó kicsúszik a versenyző száján.

Főleg, ha a Nascar-mezőny valamelyik szókimondó tagjáról van szó, Kyle Buscht pedig gyakran emlegetik a Sprint Cup egyik fő rosszfiújaként. Együtt bátyjával, Kurt Buschsal, aki azonban rajta is túltesz – ő az a versenyző, aki a közelmúltban vádolta meg exbarátnőjét, hogy valójában egy profi bérgyilkos, és szerte a világban megbízásokat hajt végre. Az idősebbik Buscht viszont a bíróság vádolja azzal, hogy bántalmazta a nőt. Épp emiatt szólalt meg Kyle, akit rendkívül bosszant, hogy gyakran összetévesztik testvérével.

„Azt hiszem, ez hülye viselkedés, az embereknek kicsit tájékozódniuk kéne, mielőtt leírnak vagy mondanak neveket” – mondta a Formula-1-ből ismert finomkodás nélkül Kyle Busch a MotorSportsTalk oldalnak. „Nem olyan nehéz megkülönböztetni két embert, akiknek ugyanaz a családneve. Jobb munkát kellene végezniük, és nem ilyen trehánynak lenniük.”



Figyelembe véve, hogy egy testvérpárról van szó, Kyle szintén meglepő választ adott, amikor bátyja ügyéről érdeklődtek. „Nem tudom megmondani. Nem beszéltem vele. Nem tudok semmit. Próbálok kimaradni belőle, intézze ő a saját dolgait. Biztosan fájdalmas neki. Soha senkinek nem kíván az ember ilyet. De amellett, hogy nem szeretnék túlságosan belebonyolódni, nagyjából ez minden, amit mondani akarok.”

Busch egy másik nyilatkozatában sem fogta vissza magát, amikor arról beszélt, a Toyotával versenyző csapatoknak össze kellene fogniuk, ahogyan mások is teszik. „Nagy hangot adok ennek, mert úgy érzem, hogy idióták vagyunk, mert nem állnak össze a cégeink, és nem csináljuk azt, ami mindannyiunk számára jó lenne. Minden nap feldühítem magam, amikor mondják, hogy nem történt haladás” – fogalmazott a 36 éves versenyző.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: