DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

A Schmidt Racing párosa tanulni megy Egerbe

A magyar gyorsasági motorsport újabb csapattal gazdagodott. Balogh Róbert menedzser vezetésével ugyanis zászlót bontott a Schmidt Racing. A csapat ezen a hétvégén már a pályán is bemutatkozik, ugyanis az Eger Rallye mezőnyében ott lesz a Sebestyén Roland, Radó István duó egy Mitsubishi Lancer EVO IX-el.

A nemrég alakult Schmidt Racing a gyorsasági motorversenyzés mellett az idei Magyar Rallye Bajnokságban is rajthoz áll. Ráadásul ebben a szakágban a főtámogató, a Schmidtgép tulajdonosa, Sebestyén Roland a Maricsek Rallye Team által biztosított Mitsubishi Lancer EVO IX volánja mögött, Radó István navigálásával a 3-as kategóriában versenyzi végig az idei magyar bajnokságot.

2015-Schmidtracing-rallye



 „Szeretnénk megméretni magunkat, minél többet fejlődni, tanulni. Természetesen tudom, hogy nagyon erős a mezőny, a kategória is rendkívül népes, hiszen vagy tizenöt autót számoltam össze az N csoportban. Lesznek tapasztalt versenyzők, akikkel nem lesz könnyű versenyezni, de úgy gondolom, hogy ez egy szép feladat, amit megpróbálunk megoldani. Az Eger Rallye-ról nincs sok tapasztalatom, viszont a navigátorának, Radó Pistinek ez gyakorlatilag hazai pálya, ő úgy ismeri ezt a versenyt, mint a tenyerét. Az ő rutinja és tudása rengeteget jelent majd ezen a versenyen. Egy biztos, rajtam nem fog múlni egy jó évkezdés” – jelentette ki Sebestyén Roland.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: