DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Rali

A Herczig-Bacigál páros a dobogó legfelső fokán

Az elmúlt hétvégén 12 ország legjobb autóversenyzői gyűlhettek össze a Cseh Köztársaság csodálatos történelmi múlttal büszkélkedő fővárosában, Prágában, ahol 2014. december 13-án megrendezték az FIA által kiírt Central European Zone Championship ünnepélyes díjkiosztóját

Az ünnepségre Közép-Európa országainak legjobb autóversenyzői kaptak meghívást - név szerint azok, akik 2014-ben a kiírt bajnokság feltételei szerint, az adott sportágban és kategóriában a legjobban tejesítettek és ezzel bebizonyították, hogy a régióban az általuk űzött autós sportágban ők a legjobbak. Ebben a tehetséges mezőnyben egy másodpercig sem kellett szégyenkeznünk: Magyarország sportolói szép számban gyűltek össze az eseményen, ahol 6 szakág, közel 10 kategóriájában állhattak fel a dobogó valamely fokára és vehették át a legjobbaknak járó elismeréseket.

herczigek



Így volt ez a SKODA Rally Team Hungaria versenyzőpárosával is: Herczig Norbert és Bacigál Igor a CEZ CL2-es bajnokság rali kategóriájában lett 2014 legjobbja.  Büszkén állhattak fel tehát a dobogó legfelső fokára és a megérdemelt taps mellett átvehették az első helyezetteknek járó gyönyörű üveg serlegeket.

Herczig Norbert és Bacigál Igor az FIA Central European Zone Trophy 2014. rali CL2 kategória bajnokai. Ezúton is gratulálunk a rangos elismeréshez.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: