DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Rali

Krózser és az emelő, második rész

Az abszolút nyolcadik helyet szerezte meg Krózser Menyhért és Buchholz János Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel a Mecsek Ralin. A verseny kritikus pontja volt a második gyorsasági szakasz, ami előtt leszakadt az eső.

 

IMG_9597 (Large)



Az MHH Team párosát ez nem érte váratlanul, de kerékcsere közben eltört az emelőjük – a Miskolc Rali után az idén már másodszorra –, így három különböző gumival kellett teljesíteniük a szakaszt, amelyen elég sokat kaptak. Krózser ezzel elveszítette a ritmusát, amit a verseny végéig nem talált meg. Kiválóan szerepelt viszont Buchholz János, aki öt év után tért vissza a navigátorülésbe.

Krózser Menyhért: – Az autó tökéletes volt, Jana (Buchholz János) kiválóan navigált, olyan volt, mintha tegnap lett volna, hogy öt évvel ezelőtt utoljára együtt mentünk.

079B0751 (Large)

A gumiválasztásunk nem volt az igazi, de a legnagyobb problémát az emelő okozta. A második gyorsasági szakasz előtt kereket akartunk cserélni, de megint eltört az emelőnk, pedig a Miskolc Rali után újat vettünk. Három különböző gumival mentünk végig Árpádtetőn, amivel 28 másodpercet veszítettünk. Innen nehéz lett volna fordítani és a verseny végéig nem is találtam meg a ritmust.

A nyolcadik helynél jobbra számítottam. A Waldviertel Ralin szeretnénk egy jobb eredménnyel zárni a szezont.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: