DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
WTCC

WTCC-jegy tesztvezetésért a Citroennél

A Citroen Magyarországon is teljes gőzzel készül a Hungaroringen tartandó WTCC-futamra...

A hétvégén Marrákesben elindult a túraautó-világbajnokság 2014-es szezonja. A Citroen sikeres bemutatkozása a márka magyarországi tevékenységére is hatással van, hiszen május 3- án és 4-én a Hungaroringre érkezik a WTCC mezőnye.

 

Történelmi pillanatokat él át a Citroen Racing, de nagy napok előtt áll a Citroen Hungária is, hiszen a cég 20 éves fennállása során először lesz részese egy élvonalbeli nemzetközi versenysorozatnak. A márka hazai képviselői természetesen már most azon dolgoznak, hogy a május 3-án és 4-én megrendezendő magyarországi WTCC-verseny minden Citroen-rajongó, és az autósportot kedvelő minden magyar érdeklődő számára emlékezetes élmény legyen. Azzal a céllal, hogy a C-Elysée WTCC versenyhangulata találkozzon a Citroen modelljeinek utcai szolgáltatásaival, április 26-ig minden olyan ügyfelünknek, aki telefonon vagy az adatok.citroen.hu honlapon jelentkezik tesztvezetésre bármely Citroen márkakereskedésben, a próbaút után egy kétnapos belépőt ajándékozunk a május 3-4-én tartandó magyarországi versenyre, hogy a lehető legjobb helyről követhesse a száguldást.

 

A Facebookon is aktív a márka: a Citroën WTCC alkalmazásban nem csupán a saját háza tájával foglalkozik, hanem a teljes szezon legfontosabb tudnivalóit is közli, sőt egy hónapokon átívelő, komoly tétre menő játékot is meghirdet. A WTCC-TOTÓ-ban minden egyes verseny 3. időmérőjének, valamint első és második versenyfutamának hármas befutóját kell megtippelni, és aki a szezon végén a legközelebb jár az igazsághoz, az akár egy kétszemélyes all inclusive utat is nyerhet a 2015-ös szezon marrákesi versenyére.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: