DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Hamilton élete legjobb formájában van

Lewis Hamilton az elmúlt két versenyen élete legjobb formájában versenyzett csapatfőnöke, Paddy Lowe szerint.

Hamilton karrierje során első alkalommal szeretne sorozatban három futamon nyerni, ehhez a hétvégi Kínai Nagydíjon elsősorban csapattársát kell majd legyőznie, aki egyelőre az egyetlen idei ellenfelének bizonyult. A BBC-nek nyilatkozva csapatfőnöke, Paddy Lowe kifejtette, hogy szerinte Hamilton élete formájában van, így a McLarennel 2008-ban bajnoki címet szerző britnek minden esélye megvan, hogy idén végre megszerezze második világbajnokságát.



 



 

"Láthattuk, hogy Lewis csúcsformában kezdte meg az évet. Fizikálisan a topon van, a mentális állapota egyenesen briliáns. Ez nagyon ígéretes számunkra az év további részére nézve" - mondta Lowe, aki a McLarennél is együtt dolgozott Hamiltonnal, pár hónapot leszámítva a 2008-as bajnok egész karrierjét végigkísérte.



 



 

"Az F1-ben töltött évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtött, mindene adott ahhoz, hogy egy fantasztikus éve legyen az idén. Az első két idei időmérő edzésen és a malajziai futamon is a régi Lewist láthattuk a pályán, aki teljes kontroll alatt tartja a versenyt" - mondta Lowe, aki a szurkolóknak is üzent: a Mercedes továbbra sem áll a szórakozás útjába, és engedi a pilótákat egymással harcolni.



 

"Az a filozófiánk, hogy megkötések nélkül versenyezhessenek egymással. Jó műsort szeretnénk biztosítani a közönségnek, és remélhetőleg egyikük végül a bajnokságot is megnyeri, ha ezt lehetővé tesszük."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: