DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Peugeot Exalt tanulmány: Újító formatervvel a megigéző élményért

Az EXALT tanulmánnyal a PEUGEOT a limuzinról alkotott, és először a 2012-ben bemutatott Onyx tanulmányban testet öltött elképzelését valósítja meg felsőfokon.

Az EXALT-ot az érzékek örömére tervezték. Radikális formatervével és exkluzív anyagaival már az első pillanattól megigéz.



 

Visszaköszön az először az Onyxon látható, éles színváltás a karosszérián a nyersacél és a cápabőr textúráját imitáló hatásos textil, a Shark Skin ötvözésén keresztül.



 



 

A kiváló akusztikai komfort hangsúlyozza az utastérben megtalálható anyagok - gyapjú alapú, halványszínű, elmosódó mintázatú textil, patinás bőr, nyersacél, ében - nemes mivoltát. A csúcsminőségű fa elemek formatervét a PINWU Design három kreatív szakembere álmodta meg.  



 

A felsorakoztatott technikai megoldások minden utazást új élménnyé varázsolnak, erről többek között az új kialakítású PEUGEOT i-Cockpit, az ultraibolya fény és a Pure Blue innovatív levegőtisztító rendszer gondoskodik. Az utazás művészetéhez hozzájárul a 340 lóerős benzines HYbrid4 hajtáslánc.



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: