DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Motor

Team Tóth: Rizmayer Gábor veszi át Sebestyén Péter helyét

Spanyolországban, Jerezben folytatódik a Superbike Világbajnokság, ahol régi-új felállással lép pályára a BMW Racing Team Tóth. A nehéz és sérülésekkel tűzdelt eddigi szezon után, a BMW Racing Team Tóth csapata Rizmayer Gábort ülteti az EVO kategóriában szereplő BMW Superbike nyergébe.

Rizmayer, aki az utóbbi két Superbike világbajnoki versenyen a sérülésekkel küszködő Ifj. Tóth Imrét helyettesítette a következőket mondta.



 

"Mindenekelőtt szeretném megköszönni a bizalmat a csapatnak, hogy rám esett a választásuk Péter pótlásával kapcsolatban. Már a Portugál futamon nagyon jól össze tudtam hangolódni a technikával, ami Laguna Secában pontszerzés formájában csúcsosodott ki. További erős és jó eredményekre számítok, annak ellenére is, hogy az átállás a Superbike specifikációról az EVO kategóriára nem lesz egyszerű." - Mondta Gábor.



 

Ifj. Tóth Imre a Misanoban elszenvedett sérülései után, egészségesen térhet vissza a világbajnoki körforgásba.



 

"A Misanoi bukásom után kénytelen voltam kihagyni a Portugál és Amerikai nagydíjakat, valamint a hivatalos Superbike tesztet is, szintén az Algarve-i pályán. Az új elektronikai csomaggal csak három szabadedzést tudtam eddig teljesíteni. Csapattársam Rizmayer Gábor nagyszerű munkát végzett a szerelőimmel és mérnökeimmel a motor versenyképesebbé tételével kapcsolatban. " - Mondta Imre.



 

A csapat köszöni Sebestyén Péter idei munkáját, és mielőbbi teljes gyógyulást kíván.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: