DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Motor

Marc Marquez: Mindent egy jó ügy érdekében

Ahogy az lenni szokott, kedden ezúttal is új blogbejegyzéssel jelentkeztek a Repsol Honda versenyzői. Dani Pedrosa írását már közöltük, most pedig következzenek a világbajnoki címvédő Marc Marquez sorai, amelyben szó esik az Ice Bucket Challenge-ről, a hétvége előtti rendezvényekről és a változó silverstone-i időjárásról is.

Üdv mindenkinek!


 
Épp csak az előtt írok, hogy indulnék Londonba, ahol a hétvégén újra akcióba lendülünk, s már alig várom, hogy ismét felülhessek a motorra. Ugyanakkor először is szeretnék egy kicsit komolyabb lenni, mint általában - mindezt egy jó ügy érdekében.


 
Ahogy azt bizonyára tudjátok, Gerard Piqué és Shakira kihívtak az Ice Bucket Challenge-re. Nem gondolkodtam sokat rajta, s úgy döntöttem, megcsinálom. A víz igazán hideg volt" de jó érzés, hogy részt vehettem ebben a kezdeményezésben.

 


Az ALS egy fokozatosan kialakuló, az idegrendszert támadó betegség. Minden segítség számít, még a legkisebb is. Néhányan talán szeretnétek segíteni, de nem tudjátok, hogyan, ezért itt hagyok nektek egy linket erről.
 
Ahogy mondtam, a repülőtéren vagyok, s hamarosan indul a járatom Nagy-Britanniába. Már alig várom, hogy ott legyek és megkezdjük az edzéseket Silverstone-ban, de előtte még részt kell vennem néhány eseményen. Ma délután a BT Sports (a szigetországban az idei évtől kezdve ők közvetítik a MotoGP-t - a szerk.) műsorában lesz jelenésem, s igazán megtisztelő, hogy az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb motoros adásában szerepelhetek.

 



Marquez úton London felé

 
Szerdán egy csapatrendezvényen veszek részt a Millenium Bridge-nél. Gyertek és nézzetek meg minket, ha a városban jártok! Elég látványos a hely, s biztos, hogy érdekes lesz a program: adunk ott egy kis gázfröccsöt a Hondáinknak.


 
Ami a versenyt illeti, Silverstone rendelkezik az egyik legváltozóbb klímával a szezonban. Reméljük, az időjárás az egész nagydíj alatt ugyanolyan marad (ha lehet, inkább napos"), s találunk egy megfelelő beállítást, amely segíthet abban, hogy jó versenyt fussunk vasárnap!


 
Találkozunk ugyanitt jövő kedden is.


 
Nagy ölelés mindnyájatoknak,


 
Marc

 

 

P1Race.com

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: