DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Verstappen kínos bemutatkozása (videó)

Amióta a Toro Rosso bejelentette, hogy 2015-től Max Verstappen fogja vezetni a csapat egyik F1-es autóját, a nemzetközi szaksajtó a nem egészen 17 éves holland leigazolásától hangos.

Sokak, köztük több jelenlegi F1-es pilóta szerint is túl korai még bevetni az újoncot. Verstappen rotterdami bemutatóján egy arcpirító bakival öntött olajat a tűzre és adott további táptalajt a kritikáknak.

 

A korábbi F1-es pilóta Jos Verstappen fia az elmúlt hétvégén hazai szurkolói előtt, Rotterdamban bemutatózott Sebastian Vettel 2011-es világbajnok Red Bulljával, ami ezúttal a Toro Rosso színeiben pompázott.

 

Az ifjú titánnak, aki jövő évi debütálásakor az F1 történetének legfiatalabb versenyzőjévé lép elő, ez volt az első nyilvános fellépése F1-es versenygép volánjánál, és igencsak emlékezetesre sikerült, de nem úgy, ahogy ő szerette volna"

 

Az ilyenkor szokásos pörgés-forgás végén ugyanis, eltalálta az egyik korlátot, és letörte autója orrkúpját. A kínos esetről több néző is készített amatőr felvételt, amelyek azóta a legnépszerűbb videómegosztó portálokon terjednek. Íme, egy közülük:

 


 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: