DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Ecclestone visszatért: ""Szükség volt már a kisemberre"

A Formula-1 több vezéralakja üdvözölte a fejleményt, hogy Bernie Ecclestone németországi ügye véget ért, így a 83 éves milliárdos ismét teljes erővel a sportágra koncentrálhat.

Bernie Ecclestone április óta tartó müncheni pere százmillió dollár megfizetése ellenében véget ért, így a Formula-1 első számú vezetője ismét teljes erőbedobással szeretett sportágára koncentrálhat. Ecclestone "visszatérését" a Formula-1 több fontos alakja is örömmel fogadta, így például Toto Wolff is, aki így nyilatkozott róla:



 

"Azt hiszem, a Formula-1-ben fontos a stabilitás. Egy nagyon erős Bernie-t láttam visszatérni a nyári szünetet és az ügy lezárását követően, és ez jó. Bármilyen legyen is az irányítás, a Formula-1 menedzsmentje, a részvényesek és Bernie mindig azt nézik, mi a legjobb a Formula-1-nek" - mondta Wolff, aki azt is elárulta, hogy már beszélgetett is Ecclestone-nal az ügy lezárását követően:



 



 

"Úgy gondolom, az a fontos számunkra, hogy erős vezetőnk legyen, akivel jól lehet tárgyalni. Belgiumban már volt egy egyeztetésünk, és biztos vagyok benne, hogy jelenleg is sok tárgyalás zajlik a színfalak mögött. Ez jó nekünk, hiszen Bernie teljesen koncentrált, újra formában van, erős vezetése van a szervezetnek."



 

Christian Horner, Ecclestone régi szövetségese szintén örömmel fogadta a híreket: "Nagyszerű, hogy Bernie ismét itt tölti teljes idejét! A Formula-1-nek szüksége van Bernie-re. Van pár megoldandó probléma, ami senkinek se menne jobban, mint a kisembernek" - utalt Horner kedvesen Ecclestone alacsony termetére.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: