DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Raikkönen és Pic indul a Race of Starson

A Race of Stars - Za Rulem szervezői bejelentették, 2013-ban a Lotus F1 pilótája, 2007 világbajnoka, Kimi Raikkönen és a Caterhamhez szerződött Charles Pic is részt vesz a versenyen.



 

Kimi Raikkönen első alkalommal látogat Oroszországba a Renault meghívására részt vesz a hagyományos téli Race of Stars versenyen, melyet február 23-án rendeznek Moszkvában.

A Renault meghívására Charles Pic, a Caterham F1-nél idei évben szereplő francia pilóta is Oroszországba utazik.

A Race of Stars a korábbi évek hagyományainak megfelelően február 23-án kerül megrendezésre a moszkvai Hippodrome-ban. Ez az egyik legrégebbi téli verseny, először 1978-ban került megrendezésre, a Behind the Wheel magazin főszerkesztője szervezte meg.



 


A Formula-1-es pilóták Renault Logannal versenyeznek majd. Kimi Raikkönen és Charles Pic mellett orosz pilóták is rajthoz állnak a versenyen.

Az autósport sztárjai promóciós futamot is teljesítenek Dacia Dusterrel, majd a díjkiosztóra és a sajtótájékoztatóra kerül sor.

2013-ban az orosz pilóták a Champions of Russia címért harcolnak, melyen a nemzetközi porondról ismert pilóták, valamint a fiatal orosz sportolók vesznek részt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: