DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 14. kedd

F1 hírek

Perez: Nem igazán számít a rajtpozíció

Benne volt a teljes Red Bull-os első sor a melbourne-i időmérőben Sergio Perez szerint, aki utolsó próbálkozásán dobta el a második helyet, holnapra pedig a gumik csatáját jósolja.

részletek

F1-es Ausztrál Nagydíj, az időmérő eredménye

Verstappen harmadszor is a pole-pozícióban, műtétje után Sainz az első sorban, Leclerc hibája után tizedik, Hamilton Q2-es kieső az Albert Parkban.

részletek

Sainz: Képes vagyok megcsinálni

Boldogan értékelt az időmérő után Carlos Sainz, aki szerint ugyan kényelmetlen és furcsa most vezetnie, de meg tudja csinálni a holnap futamot.

részletek

Verstappen a pole-ban Sainz és Perez előtt

Sainz uralta a Q1-et és a Q2-t, de amikor számított, az F1-es Ausztrál Nagydíjon is a Red Bull volt a leggyorsabb. Norris a második sorban, Leclerc és Alonso hibázott a Q3-ban.

részletek

A bahreini vagyonkezelő alapé lett a McLaren

Hivatalos bejelentés: az F1-es csapat többségi tulajdonosa az egész McLaren Group felett megszerezte az irányítást.

részletek

A 3. szabadedzés végeredménye

Újfent Ferrari az élen, de négyen is nagyon közel voltak egymáshoz a mezőny elején: így készült az F1 a melbourne-i időmérőre.

részletek

Leclerc az élen Verstappen és Sainz előtt

Egy tizeden belül zárt az első négy helyezett, de rejtélyes módon nem akartak működni a lágy gumik, Sainz a közepeseken tudott harmadik lenni.

részletek

Marko Ricciardóékról: Mindkettő túl lassú

Kemény kritikát fogalmazott meg a Visa RB párosa kapcsán a Red Bull F1-es tanácsadója – Perezt ugyanakkor dicsérte, de beszélt Lawsonról is.

részletek

Wolff időt ad Verstappennek a gondolkodásra

A Mercedes F1-es főnöke szerint a Red Bullon belüli feszültség miatt dönthet esetleg úgy a címvédő, hogy környezetváltást akar – ők megvárják.

részletek

„A csapat az elsődleges” – Vowles a döntésről

A Williams F1-es főnöke tudja, hogy fáj Sargeantnek a döntése, de a középmezőnyben minden pont döntő lehet. Többet nem akar ilyen helyzetbe kerülni.

részletek

Kicsit fáradt, de Sainz is küzdene a pole-ért

Jól érezte magát a vakbélműtétjét követő első F1-es edzésnapja során a Ferrari spanyolja, aki úgy érzi, egy kiadós pihenés után szombaton az esélyesek között lehet.

részletek

„Most lehet a legjobb esélyünk” – Leclerc

Bár a Red Bull-lal kapcsolatban még vannak kérdőjelei, a monacói úgy érzi: a 2024-es F1-es szezon kezdete óta Melbourne jelenti a legjobb esélyt a Ferrarinak.

részletek