DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

KVÍZ: Gold 4 tribünre szóló Magyar Nagydíj-belépőt nyerhetsz!

Közeleg a 31. Magyar Nagydíj, melyre egy szerencsés játékosunk negyedmagával ellátogathat a Hungaroring jóvoltából: játssz kvízünkkel június 14. és 28. közt, és nyerj négyes belépőt Mogyoródra!

jegy banner



Szeretnéd csiszolni a tudásod az F1 és más autósportok területén, esetleg kíváncsi vagy, hogyan teljesítenél a többiekhez képest? Próbáld ki a Formula.hu kvízét, amellyel ráadásul most ajándékokat is nyerhetsz!

A felület elérhető a főoldalunk tetején lévő gombra vagy a https://formula.hu/kvizek linkre kattintva. A játék megkezdéséhez regisztráció szükséges, amihez csak a teljes név és egy email cím megadása szükséges. Itt fontos megjegyezni, hogy a nyereményjátékainkban csak azok a felhasználóink vehetnek részt, akik valós adatokkal lépnek be.

A Formula.hu kvízjátékának szabályzata ide kattintva érhető el - figyelem, új elem is bekerült a szabályok közé!

Regisztráció után a jobb oldalon látható kvízkategóriák közül választhattok. A kategóriákat folyamatosan töltjük fel új kérdéssorokkal, de már most is széles választék áll rendelkezésetekre, amelyek például egy-egy F1-es pilótát, csapatot vagy történelmi kérdéseket ölelnek fel. Aki pedig más sorozatokban is otthonosan mozog, többek közt megtalálhatja a Le Mans-i 24 órások és a Dakar Ralik történetét lefedő kvízeket.

Clip

Egy hagyományos kvíz 10 kérdésből áll, amelyen négy válaszlehetőség közül kell eltalálni a helyeset a megadott időn belül. Ezen felül van egy 50 kérdésből álló, Nagy autósport-kvízünk is azok számára, akik maratoni hosszúságú kihívásra vágynak. Minden kvíz végén pontokat kap a játékos a helyes válaszok és a válaszolási idő függvényében, a ranglistákon pedig figyelemmel kísérhetőek a legjobb eredmények.

Hogy növeljük a játékkedvet, értékes nyereményeket is kiosztunk azok között, akik május folyamán kipróbálják kvízeinket. Egy Száguldás és cirkusz 2015-2016 könyvet és egy féléves Autósport és Formula Magazin előfizetést tartalmazó AFM-csomagot nyer az a játékos, aki a hónap végéig a legjobb eredményt éri el az 50 kérdéses nagy kvízben, és ugyanilyen jutalomban részesül az is, aki a 10 kérdéses kvízek bármelyikével játszva a legmagasabb pontszámot éri el június 14. és 28. között.

És ez még nem minden: a játék végén négy Gold 4-tribünre szóló jegyet sorsolunk ki a 31. Magyar Nagydíjra mindazok között, akik valós adatokkal regisztráltak és játszottak kvízeinkkel. Ebben a sorsolásban az elért eredmény nem számít, viszont minél több játékot fejez be valaki, annál többször kerül be a „kalapba”, és annál nagyobb esélye lesz arra, hogy ő legyen a szerencsés nyertes. 

Játékra fel! Csak egy kattintás, és indulhat is a tudáspróba!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: