DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Magnussen összeveszett az ügynökével?

Dán források szerint Kevin Magnussen magának intézte a Renault-s szerződést, az F1-es pilóta pedig össze is veszett ügynökével - hamarosan elválhatnak a felek útjai?

A BT.dk dán weboldal forrásai szerint elmérgesedett a viszony Kevin Magnussen és menedzsere, Dorte Riis Madsen között - méghozzá olyannyira, hogy már egyedül a szerződésük köti össze őket, semmi más. A lap úgy tudja, hogy Magnussen találkozott és tárgyalt a Renault vezetőivel is, ezekből női menedzsere teljes egészében kimaradt.

Magnussen-dppi



A pletykák szerint Magnussen és Madsen viszonya tavaly romlott meg, amikor nem kapott pilótaülést a fiatal versenyző, ráadásul egyre inkább ráuntak egymásra az évek alatt - Magnussen még tinédzser volt, amikor először dolgoztak együtt. 

Egyes források szerint a dán pilótát hazája egyik milliárdosa, Anders Holch Povlsen is támogatta, méghozzá komoly összeggel, ami szintén fontos volt a szerződése szempontjából. A BT megkérdezte az ügyről Magnussent, de egyelőre nem kívánta kommentálni az ügyet - az biztos, hogy bár évek óta együtt dolgoznak Madsennel, a menedzser nem volt ott a párizsi bemutatón, amely meglehetősen szokatlan.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: