DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Nyerj F1-es versenyautót LEGO kockákból!

A LEGO és a Formula.hu közös nyereményjátékában egy 2014-es McLaren-Mercedes bokszot nyerhet egy szerencsés játékos – méghozzá a LEGO Speed Champions nevű sorozatból.

A LEGO Speed Champions készleteit a motorsport néhány ikonikus márkájával karöltve készítette el a legendás játékgyártó: a Ferrarival, a Porschével és a McLarennel való együttműködés során közösen tervezték meg az összes mini járművet, így a játékokon tökéletesen és élethűen köszönnek vissza a márkák jellegzetességei.

Egy szerencsés játékosunk most a McLaren-Mercedes bokszát mintázó készlet boldog tulajdonosa lehet, melynek tervezése során kiemelt szerepet kapott a MP4-29-es autó mellett a garázs felszerelése is. A megszokott szerszámokon kívül a közvetítésekből ismert számítógépes konzolok, egy benzinpumpa és több pótalkatrész is helyet kapott a készletben. A jármű kidolgozottsága sem hagy kivetnivalót maga után; a kerekek szabadon hozzáférhetőek, hogy könnyedén lecserélhessék őket, és egy koccanást követően az első terelőszárnyat sem tart tovább kicserélni, mint az igazi versenyen.

lego_mclaren_1



A minifigurák overálja a valódi személyzet és a versenyzők öltözékét követi, egészen a legapróbb részletekig. Ez a fajta precizitás jellemzi az összes Speed Champions készletet, illetve egyszerre dobogatja meg a sportkocsik és a LEGO szerelmeseinek szívét is.

Hogy tiéd lehessen a nyeremény, nem kell mást tenned, mint feliratkozni az alábbi ablakban neved és e-mail-címed megadásával. A játékra augusztus 4., kedd éjfélig tudsz jelentkezni, a nyertes személyét augusztus 5-én, szerdán hirdetjük ki.

A játék véget ért!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: