DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Magyar GP: Nyerj 4 jegyet a Red Bull Tribünre

Szeretnéd családoddal vagy barátaiddal a Red Bull Tribünről megtekinteni a jubileumi 30. Magyar Nagydíjat? Játssz velünk a Hungaroring által felajánlott belépőkért, és vigyél magaddal három embert!

Egy szerencsés nyertes már négy Magyar Nagydíj-belépő boldog tulajdonosa lett a Hungaroring és a Formula.hu közös nyereményjátékán, de azoknak sincs oka elkeseredni, akik nem nyertek, hiszen máris itt a játék következő fordulója!

 

r_magyar3



Ismét négy jegyet ajánlunk fel a jubileumi 30. Magyar Nagydíjra, így a nyertes nem csupán maga látogathat ki a július utolsó hétvégéjén rendezett futamra, hanem három családtagját, illetve barátját is magával viheti.

A jegyek a célegyenesre ráfordító kanyar kijáratán található Red Bull Tribünre szólnak. A négy, összesen 1000 euró, azaz mintegy 315 ezer forint értékű jegy természetesen a teljes hétvégére érvényes.

hungaroring_30_terkep

A jegyek, melyek ingyenes parkolási lehetőséget is magukban foglalnak, a július 23-án, csütörtök 16 és 19 óra között sorra kerülő bokszutca-látogatásra is érvényesek, valamint ingyenes regisztrációt követően, melyet ide kattintva lehet megtenni, a péntek esti jubileumi koncert is megtekinthető velük. A Hungaroring belső nagy parkolójában kialakított színpadon többek közt a Magna Cum Laude, a Beatrice, Charlie, Demjén Ferenc, Somló Tamás és Tóth Vera is fellép.

Hogy legyen esélyed megnyerni a négy teljes hétvégére szóló jegyet, nem kell mást tenned, mint feliratkozni az alábbi ablakban neved és e-mail-címed megadásával. A játékra július 7., kedd éjfélig tudsz jelentkezni, a nyertes személyét július 8-án, szerdán hirdetjük ki.

A JÁTÉK LEZÁRULT, KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT!

Ha nem te leszel a szerencsés, ne csüggedj, hiszen a jövő héten ismét meghirdetjük a játékot négy újabb belépőjegyért, figyeld akkor is a Hungaroring és Formula.hu közös nyereményjátékát honlapunkon, illetve a Facebookon.

A versenyhétvége teljes programja itt érhető el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: