DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 17. péntek
F1

Red Bull: Barcelonában jobbak leszünk!

Helmut Marko megvédte a csapat jerezi tempóját, és biztos benne, hogy Barcelonában már sokkal jobb teljesítménnyel rukkol elő a milton keynes-i F1-es gárda. Van hová fejlődniük.

Az egyetlen igazán látványos dolog, amit Jerezben fel tudott mutatni a Red Bull, az az álcafestés volt, hiszen relatíve kevés kilométert sikerült megtenniük – joggal vélik, hogy Barcelonában csak jobb jöhet.

Helmut Marko azonban sietett megjegyezni, hogy nem készültek még fel teljesen a szezonra, ezért láthattunk gyengébb köröket a csapattól. „Az első teszten mindig az a célunk, hogy menjen az autó” – jelent meg az osztrák nyilatkozata Ralf Bach blogján.



„Minden szempontot figyelembe véve konzervatívak voltunk, és még a beállításokon sem kezdtünk el dolgozni. Régi és új elemeket is használtunk az autón, csökkentett motorteljesítmény mellett” – hangzott a kicsit kifogásként hangzó válasz a Red Bull jerezi teszten mutatott tempójára vonatkozóan.

„Most azon kell majd dolgoznunk, hogy az autót gyorsabbá tegyük, különben nem lesz elég időnk erre Melbourne előtt. Hisszük, hogy jó autót építettünk.” Marko hozzátette, hogy az első frissítés legkorábban Sanghajban érkezik majd az RB11-re.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: