DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Sorozatot készíthet az egykori F1-es bajnokról a Grace klinika sztárja

Noha sikeres színész, Patrick Dempsey örök szerelme az autóversenyzés, és több kisebb projekt után nagy fába vágná a fejszájéjét sorozatot akar készíteni 1961 F1-es világbajnokáról, Phil Hillről.

Csapata van az Indycarban, évente indul az Le Mans-i 24 óráson, és állandó résztvevője az amerikai sportautó-versenyeknek – Patrick Dempsey már nem csak hobbiból űzi az autóversenyzést. Az amerikai színész – aki éppen most forgatja a Grace klinika 12. évadát, mint Dr. Derek Shepherd – azonban nem csak a pályán mutatja meg, mit tud, hanem szakmai tapasztalatait is hasznosítja a kamera másik oldalán.



Olyan alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Racing Le Mans-dokusorozat, vagy az Art of Racing in the Rain. Most viszont Forma-1-es produkción töri a fejét, méghozzá egy, három évvel ezelőtt megjelent regény alapján. Michael Cannel „The Limit”-című könyve az 1961-es bajnoki évadot dolgozza föl, Dempsey pedig ebből forgatna sorozatot, mely főleg a pályán kívüli történésekre koncentrálna majd.

 Sokkal több dolog történik a pályán kívül. Amikor leveszed a sisakot, és mi történik a versenyzők személyiségével. Nagyon érdekes, hogyan működik a dolgok pszichológiai oldala” – fogalmazott a 49 éves színész, aki a legutóbbi hétvégén természetesen rajthoz állt a Daytonai 24 óráson, ahol csapattársaival az összetett 15. helyén végzett Porschéjével, míg a GTD-kategóriában 3. helyet érték el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: