DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

A Ferrari előtt még a Sauber is bemutatkozik

Egy újabb időponttal bővíthetjük ki az F1-es autóbemutatókat gyűjtő naptárunkat, hiszen a Sauber friss közleménye szerint péntek délelőtt az ő legújabb modelljüket is megtekinthetjük az interneten.

225180



A hinwili istálló január 30-án, pénteken rántja le a képzeletbeli, virtuális leplet a C34-es kódjelű autóról, amelynek részleteit és képeit délelőtt 10 órától teszik közzé honlapjukon, a https://www.sauberf1team.com/ címen.

A svájciak a leleplezéssel így vélhetően megelőzik a szintén aznap bemutatkozó Ferrarit, akik még nem adtak pontos időpontot az SF15-T érkezésére. A Sauber sokak szerint azon csapatok egyike lehet, amelyik látványos színváltáson esik át, köszönhetően az új pilótáik, Marcus Ericsson és Felipe Nasr által érkezett új szponzoroknak.

A pénteken nyilvánosság elé táruló autó vasárnap már munkában is látható lesz, amikor Jerezben a versenyzők és a csapat megkezdi vele az előszezoni tesztelést.

Az autóbemutatók dátumait itt gyűjtöttük össze. A lap a főoldalunk jobboldali sávjában található "Pontállások, versenyhelyszínek, pilóták és csapatok" dobozra kattintva is elérhető.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: