DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Schumacherre kerestek a legtöbbet a magyarok

2014-ben a Google statisztikái szerint a magyarországi felhasználók körében az a külföldi személy, akire a legtöbben kerestek rá az interneten, Michael Schumacher volt, de egy másik F1-es pilóta, Jules Bianchi is bekerült a top5-be.

Az emberek általában sokat foglalkoznak azzal, hogy mennyi pénzt keres egy-egy profi sportoló. Ritkábban hangsúlyozzuk azt, hogy ők maguk mennyire keresettek. Pontosabban fogalmazva: kik közülük a legnépszerűbbek az internetfelhasználók körében.

A Google statisztikai kimutatása szerint a 2014-es esztendőben két F1-es pilóta is befért a top5 legkeresettebb külföldi személy közé hazánkban. Habár nem Michael Schumacher, hanem a Schumacher családnév lett a listavezető, szinte biztosra vehető, hogy a legtöbben a tavaly decemberben súlyos síbalesetet szenvedő hétszereses F1-es világbajnokra kerestek rá, nem öccsére, Ralfra, habár feleségével ápolt nem éppen harmonikus viszonya okán rá is jutott rivaldafény az idei évben.

 



A „Jules Bianchi” keresőszó az 5. helyet foglalja el az említett listán, ami egyértelművé teszi, hogy ez az a lista, amire egy F1-es versenyző sem szeretne soha felkerülni. Mert az nagy valószínűséggel nem azt jelenti, hogy világbajnok lett, hanem azt, hogy egy olyan súlyos balesetet szenvedett, amelynek híre az egész világot megrázta. Talán még Conchita Wurstot is, aki Schumacher mögött a 2. helyen végzett a listán, az idén megrázó öngyilkosságot elkövető filmszínészt, Robin Williamst megelőzve.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: