DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Grosjean az új gyerekről: Legalább ez működik

Romain Grosjean az USA Nagydíj sajtótájékoztatóján beszélt F1-es szerződésének részleteiről, de az ő nevéhez fűződik a nap legnagyobb elszólása is, aminek hatására az újságírók hangos nevetésben törtek ki.

Dppi_00114017_188



A francia elmondása szerint két meglepetéssel készült erre a hétvégére, amelyek közül az egyiket, miszerint feleségével jövőre várják második gyermekük érkezését, már be is jelentette.

Arról még semmi hír, hogy hol fog versenyezni a 2015-ben, de Grosjean azt elárulta, hogy ha akar, szabadon távozhat a Lotustól. Mivel még nem történt hivatalos megerősítés a sorsáról, nem kizárt, hogy ő is a McLaren helyzetének tisztázódására vár.

„Van néhány jel, ami azt mutatja, hogy a Lotus jövőre sokkal erősebb lesz, mint idén. Rengeteg munka zajlik a gyárban, amit jól példáz, hogy a csapat új orrkúpot hozott erre a pályára, amit már 2015-re tesztelünk. Szerződésem van a csapattal, viszont az a teljesítményre vonatkozó záradékot is tartalmaz, így ha akarok, lehetőségem van távozni. Még mindig vannak szabad ülések az élmezőnyben, és a közeljövőben szeretnék is odakerülni, így most ezen dolgozunk.”

Amikor a kérdező a születendő gyerekére terelte a szót, a francia így replikázott:

„Igen, legalább... legalább ez működött!” - váltott ki általános nevetést megjegyzésével. „Az eredmények terén is nehéz évünk van, de a pályán kívül is négy személyt elveszítettem idén, akik nagyon közel álltak hozzám - legutóbb a Total elnökét. Örülök, hogy a nehéz idők és a rossz hírek után végre valami jót is bejelenthetek.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: