DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Bianchit nem szállítják el Japánból, mondja a család

A suzukai F1-es futamon súlyos fejsérülést szenvedett Jules Bianchi családja újabb közleményt adott ki a pilóta állapotáról. Elmondták, a francia továbbra is a japán kórházban marad, dacára annak, hogy egyes híresztelések a Lausanne-ba való átszállításáról szóltak.

bianchi_D



„Most vasárnap lesz négy hete, hogy Jules balesetet szenvedett, és továbbra is a Mie General Medical Centerben van, Yokkaichiben” - áll a család közleményében, amit a Marussia kézbesített. „Az állapotát az egészségügyi szakértők továbbra is kritikusnak, de stabilnak nevezik. Noha nem tudunk új információkat adni, megértjük, hogy a világon rengetegen vannak, akik támogatják Jules-t ebben a harcban. Tartozunk annyival a rajongóinak, hogy megköszönjük nekik az üzenetek áradatát, és egy rövid tájékoztatást adjunk.”

„Jules tovább folytatja a harcot. Noha voltak olyan híresztelések, amelyek Jules kezelésének jövőbeli terveit találgatták, egyelőre továbbra is itt marad Yokkaichiben. Lépésről lépésre haladunk.”

„Még egyszer szeretnénk kifejezni őszinte hálánkat, amiért mindenki türelemmel és megértéssel viszonyul a családhoz ezekben a nehéz időkben. Továbbra is megnyugtat minket a tudat, hogy Jules a lehető legjobb kezekben van, hiszen az itteni orvosok folyamatos kapcsolatban állnak a római La Sapienza egyetem idegsebészével és Gerard Saillant-nal, az FIA Orvosi Bizottságának elnökével.”

„Amint megfelelőnek érezzük, további információkat közlünk majd. Addig is köszönjük mindenkinek, aki gondolataiban és imáiban továbbra is megemlékezik Jules-ről.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: