DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Bús Edina „Örömautója” a Hungaroringen

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a Hungaroringen az Örömautózást súlyos beteg gyerekek számára. Az orvosok által „élményterápiaként” emlegetett eseményen Bús Edina a B3 Racing SEAT LEON Cupracerével csalt mosolyt a beteg gyerekek arcára.

A szervezők hetedik éve rendezték meg az Örömnapot, amelynek célja, hogy az autóversenyzés élményével mosolyt csaljanak súlyos beteg gyermekek arcára.

örömautózás_edina_b3r_4



A B3 Racing is részt vett a szombati Örömautózás programon a Hungaroringen, ahol Bús Edina utaztatta a részt vevő gyerekeket. Már B3R SEAT LEON Cupracerek öblös hangja is igazi izgalom volt a részt vevő gyerekek számára, hát még az élmény, amit közel versenytempóban mutatott Edina a gyerekeknek.

Legalább ekkora élmény volt Bús Edinának is az autóztatás: „Fantasztikus érzés volt látni, hogy milyen örömöt jelent egy ilyen apróság a gyerek számára, az a mosoly, amit a gyerekek arcán ilyenkor lát az ember, nekem is terápia jelleggel hat. Szavakkal el nem tudom mondani, hogy mennyire örülök, hogy részt vehettem a rendezvényen. Nagyon sok energiát kaptam most én is az elkövetkező szezonra.” – mondta Edina az Örömautózás végén.

örömautózás_edina_b3r 

 

A B3 Racing versenyautója most először futott ki a Hungaroring aszfaltjára a 2015-ös versenydizájnnal.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: