DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

A tökéletes egyensúly nyomában - Ez a Masters of Dirt

Egy sport, amelyben a lényeg a levegőben történik, de mégsem repülőkkel művelik. Idén a korábbiaknál is látványosabb műsorokkal indította útjára a Monster a Masters of Dirt 2015 sorozatot.

EasyCapture10



A levegőakrobatika és a kaszkadőrmutatványok szerelmesei nem is kívánhatnak többet, mint amit a teljes nevén „2015 Masters of Dirt - Beyond the Future by Monster Energy” eseménysorozat kínál, amely az elmúlt hétvégén tartotta idei első bemutatóját az osztrák fővárosban, Bécsben. A három nap során négy különféle műsorszámmal szórakoztatták a közönséget, a nézők pedig igencsak élvezhették, amit láttak, hiszen minden program teltházas volt.

A szervezők szerint a pályák és az ugratók nehezebbek voltak, mint bármely másik korábbi rendezvényen, ami garantálta, hogy a résztvevők látványos teljesítményt hozzanak ki magukból. Mindemellett a versenyzők közül is a legjobbakat hívták meg, így motorra, quadra és egyéb eszközökre pattant a hasonló mutatványokra szakosodott Action Sport és X-Games szakágak krémje: itt volt többek között Edgar Torronteras, Andreu Lacondeguy, Sam Reynolds és TJ Ellis is. Ezekben a napokban a dupla hátraszaltó és az elengedett kormány voltak a kulcsszavak Bécsben - persze mindez a levegőben, két ugrató között.

A sorozat persze tovább folytatódik, az év során több nagy osztrák városban is fellépnek a Masters of Dirt sztárjai. Íme a menetrend:

04.11. – MOD Linz, Tips Arena

05.22. – MOD Zürich, Züricher Hallenstadion

06.30 – MOD Graz, Schwarzlsee

06.03. – OPERATION ESKALATION  Official "Masters of Dirt Klagenfurt" Welcome Party, Messehalle 4 

06.06. – MOD Klagenfurt

06.20. – MOD Innsbruck 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: