DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Ralikrossz

Már a ralikrossznak is van hivatalos órapartnere

Nem kell megijedni, továbbra is a magyar Chronomoto legénysége felel a versenyek hivatalos időméréséért, csupán arról van szó, hogy az FIA Ralikrossz Világbajnokság promótere, az IMG többéves partneri megállapodást kötött a svájci Rebellion Timepieces óragyártó céggel.

Az együttműködés részeként 2015-ben minden vb-futamgyőztes pilóta egy X1 Rebellion karórát kap ajándékba serlege mellé, és az év későbbi szakaszában egy limitált kiadású World RX karórakészlettel is előrukkol majd a Rebellion Timepieces. Emellett, a vb-futamok paddockjában helyet kap majd egy hatalmas visszaszámláló óra is a svájci cég jóvoltából, amely cserébe minden versenyen és TV-közvetítésben a sorozat hivatalos partnereként jelenhet meg.

 



Nemcsak a ralikrossz-vb szolgál majd hirdetési felületként az óracég számára, de mindez fordítva is igaz lesz, mivel a Rebellion Timepieces privát csapatán, a Rebellion Racingen keresztül a hosszú távú versenyzés világában is érdekelt, és idén a legendás Le Mans-i 24 órás versenyen LMP1-es autójukra a World RX logója is felkerül majd, még több autósport-szerető emberhez elvíve a ralikrossz jó hírét.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: