DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Túraautó

Nyerd meg Marco Wittmann aláírt karóráját!

A Formula.hu újabb nyereményjátékot hirdet, melynek fődíja egy valódi különlegesség: egy az Ice-Watch által felajánlott, a DTM-bajnok Marco Wittmann aláírásával ellátott karóra.

Az Ice-Watch DTM-karrierje kezdete óta támogatja a német Marco Wittmannt, aki az idei évben meggyőző fölénnyel nyerte meg a világ egyik legjelentősebb túraautós sorozatának bajnoki címét. A szériában mindössze második évét kezdő német tehetség a szezon első hét versenyéből négyen győzött, így több futammal a szezon vége előtt bajnokká koronázták. Az Ice-Watch egy az erre az alkalomra készített limitált kiadású exkluzív karórával köszöntötte a fiatal tehetséget.



A BMW-kapcsolat szimbolikus jelentőséggel bír az Ice-Watch számára, hiszen az autógyártó az innovációt, a formatervezést, a teljesítményt, az erőt, illetve a kitűnő ügyfélszolgálatot és hozzáférhetőséget jeleníti meg – olyan jellegeztességeket, melyekkel az Ice-Watch is nagyban törődik.

IMG_7221_resize

A Formula.hu most nyereményakciót hirdet, melyen egy eredeti, Marco Wittmann aláírásával ellátott, díszdobozos Ice-Watch karórát szerezhet egy szerencsés olvasó. A játék hat napig tart, csupán név és e-mail cím megadása szükséges hozzá. Indulás november 28-án, befejezés december 3-án, hogy még Mikulásra odaérjen az ajándék...

A nyertest a játékidő leteltét követően e-mailben értesítjük, személyét a Formula.hu weboldalán és Facebookon is nyilvánosan is kihirdetjük. Sok szerencsét olvasóinknak!

(FIGYELEM! A JÁTÉK VÉGET ÉRT, A SORSOLÁS EREDMÉNYE ITT OLVASHATÓ!)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: