DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Túraautó

Jelentkezz ajándék AFM előfizetésért!

Kiválasztottuk nyertesünket a Facebookon meghirdetett játékunkban, akinek egy könyv és a pendrive üti a markát. Felajánlásának köszönhetően most valaki egy ajándék AFM előfizetéshez juthat hozzá.

1958278_745562312131875_7109955935002972009_n



A DTM hungaroringi fordulója során írattunk alá egy a sorozat idei szezonjáról szóló könyvet a későbbi bajnok Marco Wittmannal, amihez hozzátettünk még egy BMW-s pendrive-ot, az ajándékot pedig annak ígértük oda, aki a legfrappánsabb vagy legkülönlegesebb ajánlatot teszi érte.

Sok különféle felajánlás érkezett, és akadtak közöttük különösen vonzóak, hiszen volt, aki egy karton Jim Beam whiskey-t adott volna nekünk, más pedig az internetköltségeinkbe szállt volna be. Mégis ellenálltunk a kísértésnek és az igazán önzetlen ajánlatot tevő Sagát Róbertre esett a választásunk, aki a könyvért és a pendrive-ért cserébe egyéves Autósport és Formula Magazin előfizetést ad egy arra rászorulónak.

Arra kérjük hát a kedves olvasókat, hogy aki szeretné megkapni az előfizetést a felajánló javaslatára, jelezze felénk ez irányú igényét. A jelentkezők közül sorsolással választjuk ki a szerencsést. Emellett Róbert ajándékát is megfejeljük egy egyéves AFM előfizetéssel.

 

Mindenkinek köszönjük a részvételét!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: