DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Palvin Barbi pörkölttel kínálta Hamiltont

A magyar szupermodell és a F1-es pilóta a hungaroringi hétvégén is összefutott egymással: egy étterem újranyitó ünnepségén vettek részt, ahol a Mercedes versenyzője a hazai ízeket is megkóstolhatta.

Lewis Hamilton és Palvin Barbara a közös szponzoroknak és munkafelkéréseknek köszönhette ismerte meg egymást, s azóta a magyar szépség többször is feltűnt a háromszoros F1-es világbajnok társaságában. Bár hivatalosan csak barátok, mindenesetre a Magyar Nagydíj hétvégéjének csütörtöki napján is összefutottak egymással: a két sztár egy étterem újranyitó ünnepségén vett részt, ahol a modell a magyar konyha világába is elkalauzolta a Mercedes versenyzőjét:

„Pörköltet akarok neki adni, csak nem szereti a főtt húsokat. A grillezett csirke inkább bejönne neki, de mondtam, hogy ezt is meg fogja enni” – nyilatkozta a Formula-1-et gyerekkorától követő, s régen a Ferrarinak, most azonban már Hamiltonnak szurkoló Palvin a TV2 kameráinak. Hamilton egyébként elmondta: a gulyásról már hallott, s bár eléggé válogatós és oda is kell figyelnie az étrendjére, ezúttal szeretne minél több hazai ételt kipróbálni. A teljes interjú ide kattintva tekinthető meg.

hamilton-palvin-bp-3



hamilton-palvin-bp-2

hamilton-palvin-bp-1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: