DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Vele NEM randizik Lewis Hamilton

Bár Sara Ojjeh nevét a beütve a Google-be számos közös kép bukkan fel Lewis Hamiltonnal az első találati pozíciókban, a brit elég egyértelműen közölte, hogy nincs köztük semmi a McLaren-tulaj lányával.

A saját bevallása szerint a kalandokért rajongó, az anyák egészségéért küzdő, a lányokért és nőkért szót emelő, a kézzel írott jegyzeteket és a vörösbort imádó filantróp, Sara Ojjeh neve itthon valószínűleg kevéssé cseng ismerősen. A vezetéknév viszont talán már inkább, ami nem is véletlen, hiszen édesapja, Mansour Ojjeh kezében van a McLaren-csoport egynegyede, azaz Ron Dennisszel azonos tulajdonrésszel bír.

sarah-ojjeh

Hamilton és Sara - közel 10 évvel ezelőtt


A pletykák már 2007-ben is arról szóltak, hogy Lewis Hamilton és Sara egy párt alkotnak, amikor Dél-Franciaországban együtt fotózták le azt követően, hogy szakított addigi partnerével, Jodia Mával.

És most ismét: miután St. Tropez-ban egy luxusyachton fotózták le őket együtt, ismét elindultak a találgatások, ám Hamilton ezt elég határozottan cáfolta, középső ujját feltartva az alábbi szöveg kíséretében: Csak szeretnénk együtt lógni, ők viszont csak sztorikat akarnak kitalálni. Sara az egyik legjobb családi barátom, már több mint tíz éve. Ne higgy el mindent, amit olvasol.

pf_ham_

Azt a pletykát viszont már korántsem cáfolta ilyen vehemenciával a brit, hogy esetleg Rita Ora énekesnővel alakulhatott ki köztük valami – a párost nemrég Montenegróban fotózták le, ahol egymás házában is látogatást tettek...

hamilton_ora

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: