DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Részletek derültek ki Raikkönen esküvőjéről

Az F1-es pilóta augusztusban veszi feleségül gyermeke anyját, Minttu Virtanent. Egy finn pletykalap a menyegző több részletéről lerántotta a leplet. Vettel nem kapott meghívót.

Az már korábban napvilágot látott, hogy a 36 éves Formula-1-es világbajnok és 29 esztendős, korábbi stewardess kedvese 2016-ban fognak összeházasodni. Kimi Raikkönen és Minttu Virtanen három éve alkotnak egy párt, közös gyermekük, Robin tavaly született.

A finn Seiska lap – amely annak idején először számolt be a románcról – megbízhatónak nevezett forrásoktól megszerezte az esküvő részleteit, ezek közül számolunk be néhányról mi is. Az augusztusi lakodalmat nem Finnországban, hanem Olaszországban tartják, a középkori San Galgano apátságban. Érdekesség, hogy a templom teteje hosszú évekkel korábban beomlott, így a ceremónia a szabad ég alatt fog lezajlani.



A lagzit egy közeli luxusszállodában tartják, amelyet teljes egészében lefoglaltak a vendégek számára. Ami a meghívottakat illeti, csak a pár legközelebbi rokonai és barátai hivatalosak. Ebbe a körbe még Sebastian Vettel sem fért bele, akit Raikkönen legnagyobb F1-es cimborájaként szokás emlegetni.

A Raikkönen-pár nem fogja sajnálni a pénzt az esküvőre: a teljes esemény körülbelül félmillió euróba kerül majd, Minttu gyémántgyűrűjének értéke önmagában 125 ezer euró lesz. Palackonként 200 eurós pezsgő is a menün lesz, kifejezetten a menyasszony kérésére lazacételekkel együtt.

Kimi Raikkönen másodszor fog megházasodni, miután 2004-ben a korábbi Miss Scandinaviát, Jenni Dahlmant vette el. A pár nyolc évig volt együtt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: