DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Sainz élvezi a magányt Londonban

Carlos Sainz, a Toro Rosso F1-es pilótája rendkívül élvezi a magányt és az önállóságot Londonban: a fiatal versenyző nemrégiben költözött Angliába, és a nyüzsgő nagyvárosban nagyon nyugodt életet él.

Az F1-es pilóták élete nem csupán tündöklésből áll, így korántsem olyan tökéletes, mint azt sok rajongó hinné – és mint ahogy azt Lewis Hamilton próbálja Twitteren és az egyéb közösségi portálokon bemutatni. A fiatalabbik Carlos Sainz egyáltalán nem vágyik arra, hogy szabadidejének minden pillanatát megossza rajongóival az interneten, sőt azt szeretné, ha a versenyhétvégéken kívül átlagos életet élhetne otthonában.

 Sainz



Éppen ezért döntött úgy, hogy Milton Keynes-ből Londonba költözik – Sainz a spanyol Marca című lapnak elmondta, meglehetősen magányos életet él, még az utcán sem ismerik fel. „Néhány taxisofőr kivételével, akik szeretik a versenysportot” – nyilatkozta a Toro Rosso fiatalja, aki csak magára számíthat Londonban, ugyanis a családja és barátai is messze laknak tőle. „Nem vagyok egyetemista, aki kollégiumban lakik, és időm sincs arra, hogy egy nagyvárosban barátokat keressek.”

Sainz egyelőre kifejezetten élvezi ezt az állapotot, és elmondta, sokkal jobban érzi magát, mint korábban Milton Keynes-ben, hiszen ha itt egyedül is él, nyüzsgés veszi körül. „Ez most határozottan jobb, mint Milton Keynes-ben, ahol 18 évesen egyedül éltem. Azt senkinek nem kívánom – ott tényleg semmi nincsen!”

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: