DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Költözz be Eddie Irvine luxusvillájába!

Az egykori F1-es pilóta meghirdette írországi lakosztályát napjaink egyik legfelkapottabb szálláskereső oldalán, így pár napra bárki kipróbálhatja, hogy milyen egy híresség otthonában élni. Persze nem ingyen.

A Dublin külvárosában, Dalkey-ben található ház ugyanis megjelent az Airbnb nevű, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő weboldalon, amelyen néhány napra bárki kiadhatja a távolléte alatt éppen üresen álló házát azok számára, akik éppen szállást keresnek a környéken.

Screen-Shot-2016-01-27-at-12.11.05-620x434



Irvine otthona persze nem szokványos, hiszen Írország egyik elit negyedében épült, tartozik hozzá egy kültéri úszómedence, jacuzzi, sauna és remek kilátást biztosít a Killiney-öbölre.

A négyszeres F1-es futamgyőztes a goss.ie értesülései szerint már 2004 óta szerette volna eladni lakosztályát, de 6,5, majd később 4 millió euróra csökkentett árért sem kelt el, ekkor fordult az észak-ír expilóta új eszközhöz az Airbnb képében - amely vállalkozás egyébként a Manor F1-es istállójának szponzora is volt 2015-ben -, hogy valamennyi profitot mégis termeljen számára az üresen álló lakás.

Screen-Shot-2016-01-27-at-12.10.34-620x434

A beköltözés persze nem olcsó, hiszen Irvine 1200 eurót kér érte éjszakánként, ráadásul azzal a feltétellel, hogy a bérlőknek legalább három napot kell nála eltölteniük. Érdeklődőket persze biztosan találni fog, hiszen az Airbnb használata egyre elterjedtebb a világ híres színészei, énekesei és sportolói között is, a tehetős rajongók számára ugyanis egyedülálló lehetőséget jelent, hogy néhány napra kibérelhetik a házukat.

További képek Irvine kiadó otthonáról itt találhatóak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: