DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Nincs esély a békülésre Buttonéknál

A McLaren versenyzője és egykori kedvese, Jessica Michibata már hónapokkal szakításuk hivatalos bejelentése előtt külön éltek. Button egyik barátja szerint a pár jól átgondolta a válást és döntésük végleges.

Jenson Button szóvivője karácsony előtt erősítette meg, hogy a pilóta házassága zátonyra futott, és szakított modell feleségével. Az ünnepeket a pár már teljesen külön töltötte: amíg Jessica a családjával vakációzott és egy mosolygós, kutyás képpel köszöntötte követőit az új év alkalmából, addig Jensont december 27-én a Los Angeles-i reptéren szintén jó hangulatban, egyedül, gyűrűje nélkül kapták lencsevégre a fotósok. A bejelentés óta a közösségi oldalaikon mindketten meglehetősen csendesek, de a rajongóktól így is kapnak hideget-meleget kommentek formájában. A modell szóvivője szerint nincs mit mondani az ügyről, a pilóta édesanyja az angol lapok megkeresésére szintén nem akart nyilatkozni.



Egy, a pilótához közel álló forrás szerint a szakítás már hónapokkal ezelőtt megtörtént. A pár azután döntött a hivatalos bejelentés és a válás mellett, hogy az utóbbi négy hónapban szinte alig látták egymást.

„Ebben a pillanatban baráti a helyzet, de az igazság az, hogy már hónapok óta külön életet élnek. Hat hónnappal az esküvő után kezdtek el elindulni a lejtőn és utoljára októberben, az Amerikai Nagydíj hétvégéjén töltöttek el egymással minőségi időt. Jenson szomorú emiatt, de beletörődött abba, hogy vége a házasságnak és nincs visszaút” – árulta el a forrás a The Mirrornak. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: