DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Újra együtt Scherzinger és Hamilton?

Az angol sajtó ismét arról cikkezik, hogy a Mercedes pilótája és exbarátnője, az énekes Nicole Scherzinger visszatalált egymáshoz. Egy klubban keveredtek különös szituációba.

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton utoljára idén februárban vetett véget 7 évig tartó se veled, se nélküled kapcsolatának. Úgy tűnik, ismét csak néhány hónapig bírták ki egymás nélkül, hiszen egyes lapok értesülései szerint már a kibékülésükön dolgoznak. Ennek jegyében a londoni ’The Box’ nevű helyen töltöttek el együtt egy kellemes péntek estét.

A versenyző nem nyilatkozott az ügyben, az énekesnő szóvivője azonban tagadta a pletykákat. „Csak egy véletlen egybeesés, hogy ugyanabban a klubban voltak. Nicole nem tért vissza Lewis-hoz.”



A The Sun egyik forrása szerint viszont van alapja a híreszteléseknek. „Külön érkeztek meg, hogy lássák John Newman fellépését. Nem ugyanannál az asztalnál ültek, de utána egy privát helyiségbe vezették őket, Johnt és a többieket pedig egy másik szobába. A klub személyzete nem mehetett be Nicole és Lewis külön szobájába és szóltak nekik, hogy nem engedhetnek be senki mást sem. Ott maradtak zárás után is. A személyzet hiába kérte őket, hogy távozzanak.”

Talán hamarosan mi is megtudhatjuk, mi az igazság… 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: