DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Amíg Kimi sörözni ment… – Minttuék Budapesten

A 2007-es F1-es világbajnok Kimi Raikkönen kis családja a Magyar Nagydíj utáni hétfőn nem sietett egyből haza, ehelyett eltöltöttek még egy kis kellemes időt Budapesten. Minttu bőszen kattogtatott.

Bár a hungaroringi verseny a Ferrari finn pilótája számára rendkívül balszerencsésen zárult, ám egy sör hamar enyhítette fájdalmát, a nyári szünetben pedig nem lesz nehéz feltöltődnie csodaszép kedvese, Minttu Virtanen és közös fiuk, Robin társaságában.

A kis család hétfőn Budapesten csodálta meg testközelből a 2-es villamost és a magyar főváros gyönyörű látképét, amiről Minttu saját blogjában számolt be, sok-sok kép kíséretében.

 

„Üdv innen a magyar hőségből! Néhány nappal ezelőtt Budapestre érkeztünk, ahol volt időnk kicsit nézelődni és néhány fényképet lőni. Mint láthatjátok, Robin már a repülőutat is nagyon élvezte. Ez mindig így van. Általában már a becsekkolásnál elalszik, és sokszor csak a reptérről a hotelbe vezető kocsiúton ébred fel.” 

„Nagyon szeretem ezt a helyet és az itteni embereket. Már a korábbi években is nagyon kellemes időt töltöttem el itt. A Magyar Nagydíj után most egy kis nyári szünet következik. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy sokat utazol, és minél több időt töltesz a szeretteiddel.”   

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: