DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Bernie rákattant Sarka Katára

A celebhölgy férjével, Hajdú Péterrel és a 2015-ös Magyarország szépével, Kiss Daniellával látogatott ki a 30. F1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésére, ahol nyomban egy kisebbfajta botrányt is kavartak.

Pedig lényegében semmi különöset nem csináltak, csak közzétettek néhány kattintásvadász fotót közösségi oldalukon. Az egyiken Sarka Kata az F1 tulajdonosával, Bernie Ecclestone-nal pózol, és az 56 évnyi korkülönbség ellenére szemlátomást egészen jól egymásra hangolódtak… Bernie-nek legalábbis igencsak megakadt a szeme a magyar szépségen, akit ez nemhogy zavart volna, de ugyebár éppen ezzel dicsekedett el nagyvilág előtt…

Bernie Ecclestone és Sarka Kata


Az internet népénél ezzel nyomban ki is verte a biztosítékot. Csak néhány találó élcelődés a sok közül, amit a rajongók a kép hozzászólásaként írtak:

„Kata, szerintem ő nem "barátként" néz rád!”

„Hajdú félhet, Bernie-nek több pénze van.”

„És így lett 2016-tól olcsóbb a jogdíj... Köszönjük, Kata!”

„Vén kecske is megnyalná a sót!”

„És te erre büszke vagy?”

Kiss Daniella és Bernie Ecclestone

A másik képen Kiss Daniella sétál a bokszutcában az oldalán Fernando Alonsóval. A Miss World Hungary 2015-ös királynője a képen szándékosan úgy helyezkedett, hogy szinte összeérjen a keze a spanyol pilótáéval, aki még csütörtökön szinte teljesen azonos módon érkezett meg barátnőjével, Lara Alvarezzel a Hungaroringre.

Fernando Alonso és kedvese, Lara Alvarez csütörtökön 

Fernando Alonso és Kiss Daniella szombaton

A két képet egymás alá téve, azt hiszem, nyilvánvaló, miért nyílt ki sokak zsebében a bicska a magyar szépségkirálynő ténykedése kapcsán, hiszen az előzmény ismeretében ez minimum felhívás keringőre, és arra utal, a kisasszony másvalakinek a helyére pályázik…

Nem csoda, ha ő is kapott a rajongoktól hideget-meleget:

„Miért mászik Alonsóra?? Van barátnője.”

„Nagyon gáz ez a ruha, Daniella!!!! Biztos Alonsótól vártál egy kis zsebpénzt!”

„Egy szépségkirálynőnek szerintem nem az a feladata hogy mutogassa magát a boxban, hanem inkabb pont karitatív munkát kellene végeznie egy kórházban, ahol a nővérek megszakadnak, vagy segítenie kellene vizet osztania a Deák téren, nem pedig mutogatnia magát... Vagy akkor egy Escort lányt választott magának Magyarország?” 

Sarka Kata és Kiss Daniella David Coulthard oldalán is mosolyogva pózolt:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: