DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Nem partiarc a Red Bull-vezér

Sok ismert üzletemberrel kapcsolatban teljesen megszokottnak mondható, hogy partiról partira járnak, az F1-ben is hatalmas sikereket elérő Dietrich Mateschitz viszont nem épp ez a típus.

A Red Bull-birodalom feje, Dietrich Mateschitz nem kimondottan bulizós típus. Amikor néhány évvel ezelőtt Felix Baumgartner többek közt az energiaital-cég ötvenmillió eurós támogatásának köszönhetően megdöntötte a szabadesés világrekordját, valószínűleg sokan részesülni akartak volna a rivaldafényből. Mateschitz viszont nem így tett, zárt ajtók mögött ünnepelte meg a fantasztikus sikert, s egyébként sem nagyon jár el bulizni.

„Ha néha ki is mozdulok, csak azért teszem, hogy meggyőződjek arról, hogy semmiről nem maradok le” – nyilatkozta a Bloomberg Businessweeknek Mateschitz, akivel kapcsolatban már megszokhattuk rendre fiatal nők tűnnek fel az oldalán, ám most úgy tűnik, hogy végre megállapodott, hiszen immár hat éve egy párt alkot a turisztikai szektorban dolgozó Marion Feichtnerrel.

mateschitz_novel



Mateschitz sosem volt házas, erről pár évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy még nem elég érett és bölcs ahhoz, hogy megnősüljön. Egy fia viszont született Anita Gerhardtertől, akivel két éven át voltak együtt. A most 22 esztendős Markról korábban úgy nyilatkozott, hogy ő lehet a követője a Red Bull élén, de egyáltalán nem kötelezi erre, mint mondta: azt sem bánja, ha focista vagy rocksztár lesz belőle, a lényeg, hogy jól érezze magát.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: