DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

A strandon villantott Tamara Ecclestone

A cannes-i strandon villantott Tamara Ecclestone, aki a szülés ellenére is bombaformában van – a 2013-ban a Playboy kedvéért is levetkőző modellt ezúttal kislánya segítette hozzá ehhez...

Úgy látszhat, hogy a Formula.hu mostanában többször oszt meg fedetlen kebleket a megszokottnál, ám egyáltalán nem mi tehetünk róla, hogy a királykategóriához kötődő hírességek (jelenlegi és volt) rokonairól igen gyakran kerülnek elő ilyen felvételek.

Cora Schumacher Playboy-fotózása után, melyről itt olvashatsz, itt pedig a képeket is megtekintheted, ezúttal Bernie Ecclestone lányáról, Tamaráról bukkant fel egy ilyen fotó, egészen pontosan Cannes-ban strandolva gyermeke tette szabaddá az F1-vezér lányának keblét.

tamara_eccl_1



Tamara ezen nem zavartatta magát különösebben, valószínűleg már csak azért sem, mert aki akarta, az már nyugodtan szemügyre vette őt ennél még kevesebb ruhában is: a harmincéves modell ugyanis tavalyelőtt feltűnt a Playboy magazinban.

Ha kíváncsi vagy Tamara Ecclestone Playboyban megjelent képeire, itt megtalálod őket.

 

A MEEX különleges akciójának köszönhetően most mindössze 9990 forintért látogathat ki a Magyar Nagydíj három napjára mindenki, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik. Az ajánlat részleteiről itt olvashatsz részletesen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: