DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Rihanna vagy Scherzinger? Kivel „hosszabbít” Hamilton?

Szerdán egy nagyon hosszú folyamat lezárult azzal, hogy végre megköttetett a Lewis Hamilton és Mercedes közötti szerződéshosszabbítás, ám a bulvársajtó szerint az F1 világbajnokát egy másik kérdés sokkal jobban foglalkoztatja.

Külföldi sajtóértesülések szerint Hamilton újabban a barbadosi származású világhírű énekesnőt, Rihannát szemelte ki magának, akinek születésnapjára állítólag virágot és lufikat küldött még februárban. Később több bulin is együtt látták őket, így a Grammy elő- és a Met Gala afterpartiján is. Utóbbin állítólag kifejezetten közel kerültek egymáshoz. „A Met Galán egy szemtanú szerint igencsak jól érezték magukat egymás társaságában” – írja a brit OK! bulvárlap. 



Mindeközben az express.co.uk oldal arról számolt be, hogy Nicole Scherzinger tegnap a Champ’Seed partiján járt – Monacóban! Bár Hamilton nem volt ott az eseményen, de a külföldi médium cikkében megjegyzi, Scherzinger kisasszony alaposan kicsípte magát abban bízva, hogy exe feltűnik a színen, és újra elcsavarhatja fejét. Ezt a képek mindenesetre abszolút alátámasztják.

 

A MEEX különleges akciójának köszönhetően most mindössze 9990 forintért látogathat ki a Magyar Nagydíj három napjára mindenki, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik. Az ajánlat részleteiről itt olvashatsz részletesen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: