DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Mit viselnek a pilótabarátnők egy futamhétvégén?

Nemcsak hírességek figyelnek öltözködésükre a rendezvényeken, hanem a pilóták párjai is rendesen megadják módját annak, ha futamokra látogatnak - ez Barcelonában sem volt másképp. Alábbi összeállításunkban gyönyörű ruhák, híres tervezők táskái és méregdrága ékszerek következnek.

Kimi Raikkönen kedvese, Minttu szombaton fekete-fehér-piros mintás Zara nadrágot és BCBG MaxAzria felsőt viselt, kiegészítőnek Dolce & Gabbana napszemüveget, Hermes karkötőt és Chanel táskát választott.

minttubarca szombat



Napszemüvegét és karkötőjét vasárnap is megtartotta, de a klasszikus fehér felső és farmer összeállítását ezúttal egy bézs Valentino táskával, rózsaarany Hublot órával és fehérarany Cartier nyaklánccal egészítette ki.

minttubarca vasárnap

Rosberg állapotos felesége, Vivian szombaton egyszerű fekete miniruhát viselt, amelyhez Marc Jacobs napszemüveget és zöld Chanel táskát vett fel.

vivianbarca szombat

Vasárnap a táska mellé zöld csíkos Kenzo ruhát, vörös Celine magassarkút és RayBan Aviator napszemüveget választott.

vivibarca vasárnap

 

A pilótabarátnők szinte mindegyikét láthattuk már Celine Boston táskával, Barcelonában Bottas barátnője, Emilia és Ricciardo párja, Jemma jelent meg egy-egy darabbal.

emiliabarca

jemmabarca

 

Raffaela Massa szokása szerint családja márkáját, a Guarana Brasilt választotta.

raffaela

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: