DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Autós-motoros tévécsatorna indul Magyarországon

Egy német cég terjeszkedésének eredményeként hamarosan egy olyan csatornával bővül a magyar kábeltelevíziós kínálat, amelynek fő profiljába az autók, a motorok és az autóversenyzés tartoznak.

hqdefalult



Az „auto motor und sport channel” Németország népszerű tévécsatornájának számít, az ezt birtokló Motor Presse TV pedig egy ideje megkezdte terjeszkedését is Európa-szerte. Legújabban a kontinens keleti része került célkeresztjébe, ennek nyomán pedig Csehország, Szlovákia és Románia mellett Magyarországon is megkezdik majd sugárzásukat.

Pontos indulási időpontról még nincs hír, de az már biztos, hogy a UPC szolgáltatóval kötöttek szerződést, így az ő csomagjukban lesz elérhető az új autós-motoros csatorna.

A 2009-ben megalakult Motor Presse TV által működtetett auto motor und sport channel ezzel már 20 országban lesz elérhető, műsorszerkezetükben pedig az autósporttal kapcsolatos hírek, autóipari dokumentumfilmek, autótesztek és portréműsorok kapnak helyet. Az adásaikat minden országban a helyi nyelven sugározzák, így magyar szinkront, műsorvezetőket és kommentátorokat várhatunk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: