DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Véget ér az amerikai Top Gear

Ezt maga a BBC erősítette meg a napokban, miután az egyik műsorvezető a közösségi oldalán már szétkürtölte a hír. Persze ez nem azt jelenti, hogy a széria teljesen eltűnik a süllyesztőben.

Fontos már az elején leszögezni: a Top Gear USA nem egyezik meg azzal a sorozattal, amelyet az Egyesült Királyságban Matt LeBlanc és Chris Evans főszereplésével vetítenek. Ezúttal az amerikai változatról van szó, amelyet a History csatorna tűzött műsorára – legalábbis eddig. Rutlege Wood, az egyik műsorvezető ugyanis a Facebookon kürtölte világgá a hírt, hogy leveszik a képernyőről a szériát:

topgear_usa



„Nem azt mondom, hogy teljesen megszűnik a széria, de a közeljövőben nem lesz látható a History képernyőjén” – írta Wood, akinek szavai arra utalnak, hogy egy másik televízió átveheti a műsor gyártását és sugárzását.

Wood két társát, Adam Ferrarát és Tanner Foustot olyannak nevezte, mintha a „testvérei lennének”, és egy „álom vált valóra” azzal, hogy együtt vezethették a műsort. „Mi hárman együtt maradunk, s reméljük, további részeket hozhatunk el nektek a Top Gear USA-ból, még ha másik csatornán is” – fogalmazott Wood.

A BBC szóvivője megerősítette, hogy továbbra is fontos nekik a széria és a Top Gear márkanév, így már keresik a lehetőségeket a jövőt illetően. Az amerikai sorozat 2010 óta futott a History képernyőjén: összesen hat szezont és 72 epizódot élt meg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: