DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

GMC Sierra Denali Ultimate - Luxus nagyban

A hatalmas méretű, duplafülkés pick-upban Észak-Amerika legfényűzőbb platós kisteherautóját tisztelhetjük!

gmcsierradenaliultimate



Az biztos, hogy kisteherautó létére hihetetlenül impozáns a GMC Sierra Denali megjelenése, a gazdagon krómozott hűtőmaszk és a jellegzetes fényszórók láttán aligha jut eszébe bárkinek a munkásautó jelző. A gyönyörű kivitelű 22 colos könnyűfém felnik, a karosszérián végigfutó krómdíszek, a napfénytető és a erős fellépők is inkább az autó eleganciáját hangsúlyozzák.

gmcsierradenaliultimate03

A belső tér még a külsőnél is fényűzőbb, az első – fűthető és szellőztethető - ülések például 12 irányban állíthatóak, természetesen elektromosan. A műszerfalat, a középkonzolt, valamint az ajtókat javarészt bőr, fa és alumínium borítja, a hifit a Bose szállítja, a kormány fűthető, s még a pedálok is elektromosan mozognak. Ezen túl a navigáció 8 colos érintőképernyőn jelenik meg, az okostelefont pedig akár vezeték nélkül feltölthetjük.

gmcsierradenaliultimate04

A luxus pick-up kétféle erőforrással lesz kapható: a belépőváltozat 355 lóerős, 5.3 literes V8-assal fut, akinek viszont ez nem elég, annak ott a 420 lóerős, 6.2 literes V8-as. Függetlenül az erőforrásoktól a GMC Sierra Denali Ultimate kizárólag összkerék-hajtással kerül a piacra, „magnetic ride control” futóművel társítva.

gmcsierradenaliultimate02

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: