DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Megújult a Peugeot Partner és Partner Tepee

Az új Peugeot Partner és Partner Tepee megújult stílussal és műszaki tartalommal jelentkezik. Az orr-részét a márka többi modelljének jellegzetes stílusjegyeivel felruházott új hűtőmaszk határozza meg.

Az új Peugeot Partnert és Partner Tepee-t a robusztus megjelenés, az új, modern felszerelések, köztük a kapcsolatteremtésre kifejlesztett legújabb eszközök, valamint az Euro 6 motorok új, mértéktartóbb és hatékonyabb kínálata teszi még vonzóbbá. A Peugeot Partner, és a Partner Tepee a BlueHDi 100 S&S motorral felszerelt változata rekord várományosa a saját szegmensében, hiszen CO2-kibocsátásuk mindössze 106, illetve 109 gramm kilométerenként.

peugeot_par_2015_320_fr



 

Bár mindketten a modern kor gyermekei, nem feledkeznek meg azokról az alapokról sem, amelyeknek sikerüket köszönhetik: a megbízhatóságról, az etalon teherbírással ötvözött páratlan rugalmasságról, alakíthatóságról, és az utazási kényelemről.

A kifejező formaterv még strapabíróbbá teszi

Az új PEUGEOT Partner és Partner Tepee orr-részének erőt sugárzó, kifejező formaterve jól illeszkedik a haszonjármű-kínálat megújulási folyamatába, amely az új PEUGEOT Boxerrel indult 2014-ben.

Az áttervezett fényszórók között húzódó új hűtőmaszk középpontjában helyezkedik el a PEUGEOT oroszlán. Az új, nyújtott vonalú lökhárítóval együtt az új PEUGEOT Partner és Partner Tepee orr-része az előző változatnál jóval határozottabb megjelenésű.

A lökhárító új védőelemei tovább fokozzák az első rész robusztusságát, másik előnyük, hogy koccanás esetén könnyen cserélhetők. Magukba foglalják a ködlámpákat és a fénydiódás nappali fényt (változattól függően alapfelszerelés vagy opció). A lökhárító két szélén, lejjebb elhelyezett LED sorok kiemelik a lámpatesteket. Az összkép robusztus és nyújtottabb vonalú jármű benyomását kelti.

Az új PEUGEOT Partner valamennyi felszereltségi szintjéhez mostantól kétféle karosszériacsomag rendelhető, a Pack Look és a Pack Look Intégral.

Az új PEUGEOT Partner Tepee külseje szebb és erőteljesebb lett: a második felszereltségi szinttől fényezett, az Outdoor felszereltségűek pedig a mindennapok koccanásainak jobban ellenálló natúr fekete első lökhárítóval készülnek.

peugeot_par_2015_325_fr

Minőségét és megbízhatóságát az ügyfelek tanúsítják

Az új orr-részből áradó erő remekül tükrözi az új PEUGEOT Partner és Partner Tepee belső tulajdonságait. Mindkét modell közel húsz éve, az első generáció bevezetése óta állja a professzionális felhasználók és a családok mindennapi próbáját.

Felméréseink során az ügyfelek a PEUGEOT Partner Tepee belső terének helykínálatát, a jármű felhasználóbarát jellegét és kényelmét hangsúlyozták; elégedettek autójuk karosszériájának és belső terének minőségével és felszereltségével, akárcsak az autó megbízhatóságával.

A professzionális felhasználók a PEUGEOT Partner hasznos méreteit és variálhatóságát értékelik a legjobban, ugyanakkor nagyon elégedettek munkaeszközük alacsony fenntartási költségeivel és előnyös ár/érték arányával. Fontosnak tartják azt is, hogy a modellnek nincsenek típushibái.

Bizonyítottan strapabíró

A PEUGEOT Partner és Partner Tepee erőteljessége és megbízhatósága nagy hangsúlyt kapott a fejlesztés során.

Több mint hatmillió, az intenzív igénybevételt reprezentáló, tesztkilométert tettek meg mindkettővel a legszélsőségesebb körülmények között:

- Nagy terheléssel, nagy menetsebességgel;

- A futóművet és a karosszéria deformálódását speciális próbapadon, a lehető legrosszabb útviszonyokat szimulálva vizsgálták (macskakő, kátyú stb.);



 

- Tesztelték extrém hőségben és hidegben a legkülönbözőbb, szélsőséges időjárási viszonyok között: a hőségteszten a hőmérő higanyszála 85 °C-ig is felkúszott, majd klímaszobában, mínusz 18 fokos hideg és 45 fokos forróság váltakozásával tették próbára az alkatrészek és az anyagok ellenállását;

- A gázlómélység és a sóköd tesztek során a karosszéria korrózió ellenállását és a szigeteléseket tették próbára.

Ezek a tesztek az egyéni és a vállalati ügyfelek 18 évnyi tapasztalatával és visszajelzéseivel együtt maximálisan garantálják az új PEUGEOT Partner és Partner Tepee kimagasló minőségét.

peugeot_par_2015_328_fr

Új Partner Tepee: nagyobb szabadság

Egyre kiélezettebb verseny a szabadidő-autók szegmensében

1996-ban a PEUGEOT új személyautó kategóriát teremtett, a szabadidő-autókét.

A többcélú felhasználásra alkalmas jármű, a PEUGEOT Partner Tepee helykínálata és praktikussága azóta is etalonnak számít. A Partner Tepee nem szűnő népszerűségét bizonyítja, hogy tavaly az európai eladások 15,3 százalékát képviselte ez a modell.

Dobogós helyezését a kezdetek óta megőrizte a Partner Tepee, egy olyan szegmensben, amely az évek során az eredeti választéknál kompaktabb kategóriává nőtte ki magát, és amelyben egyre nagyobb versenyt támaszt az azóta négyszeresére nőtt modellkínálat.

A Partner Tepee modellek közel 27 százalékát Európán kívül értékesítik, ez 8 százalékos növekedést jelent a modell forgalmazásának első teljes évéhez képest.

A családi és a praktikus használat igényei köré épített szabadidő-autók között az új PEUGEOT Partner Tepee, az alapértékekről továbbra sem megfeledkezve, a cselekvést helyezi a középpontba. Esztétikusabb külsővel, a legújabb hasznos és hatékony felszerelésekkel, köztük a legújabb fejlesztésű motorokkal felvértezve tovább növeli a benne utazók szabadságát.

Az áttervezett orr-részen kívül két új szín megjelenése jelzi a Partner Tepee következő generációját: mostantól a Moka szürke és az Artense szürke is szerepel a palettán a Banquise fehér, az Ardent piros, a Kyanos kék, az Alumíniumszürke, a Shark szürke és Nocciola árnyalatok mellett.

Az opcióként igényelhető új, nyolcküllős, 16 colos Managua könnyűfém keréktárcsa még jobban hangsúlyozza az új PEUGEOT Partner Tepee dinamikus karakterét.

A gazdagabb szín- és anyaghasználat még modernebb hangulatot teremt a belső térben. Új árnyalat, az Onega szürke jelenik meg a műszerfalon és a belső tér különböző elemein. A második felszereltségi szinten a Cadaska kék üléshuzat mellett mostantól a Cadaska piros is megtalálható a kínálatban, az Outdoor változat újdonsága az igényes NeoSpa üléshuzat.

peugeot_par_2015_335_fr

Legújabb típusú műszaki megoldások

Telekommunikációs eszközök a kor szellemében: halad a korral

Az új Partner Tepee nem elégszik meg azzal, hogy a biztonsági és vezetést segítő felszerelések egész sorát kínálja, hanem hasznos és hatékony berendezéseivel még inkább nyilvánvalóvá teszi, hogy a modern kor gyermeke.

A kényelmes és ergonomikus utastérben az új telematikai rendszerhez nagyméretű, hétcolos, színes kijelző jár. A vezető keze ügyében és látóterében található központi képernyő tökéletesen belesimul a műszerfalba.

Az új telematikai rendszer a második felszereltségi szinttől opcióként igényelhető. A színes képernyőn navigálva könnyen elérhetjük az autó legfontosabb funkcióit: a fedélzeti számítógépet, az AM/FM vagy digitális DAB rádiót (Digital Audio Broadcasting, opcióként), a Juke Box-ra (beépített merevlemez) vagy mobiltelefonra elmentett zenei fájlokat, a telefon kihangosítót és a navigációt.

Az opcióként rendelhető navigációs rendszer, amely a sebességkorlátozásokra való figyelmeztetéseket és az európai utak közlekedési információit is megjeleníti.

A modern telekommunikációs eszközök korában az új PEUGEOT Partner Tepee természetesen az online fedélzeti szolgáltatások legjavát kínálja: Bluetooth, USB- és jack csatlakozó, és MirrorScreen funkció.

A MirrorScreen segítségével az autóban utazók a jármű nagyméretű, központi érintőképernyőjén jeleníthetik meg a Mirrorlink®illetve Carplay®kompatibilis okostelefonjuk kijelzőjét, így utazás közben is egyszerűen és biztonságosan használhatják telefonjuk megszokott alkalmazásait.

Az alkalmazásokhoz különbözőképpen férhetünk hozzá, attól függően, hogy az autó álló helyzetben van, vagy éppen halad. Menet közben kizárólag a vezetéshez szükséges alkalmazások jeleníthetők meg, például a navigáció, az infotainment funkciók vagy a webrádió.

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: